Pitlane

Pitlane - snel vooruit met uw organisatie

Heeft uw onderneming even een pitstop nodig. Kritische onderdelen checken, even bijtanken, om vervolgens vol gas weer vooruit te kunnen gaan? Dan bent u bij Pitlane op de juiste plek. Wij helpen u met organiseren, structureren en optimaliseren van de organisatie.

Een pitstop nodig?

Heeft uw onderneming even een pitstop nodig. Kritische onderdelen checken, even bijtanken, om vervolgens vol gas weer vooruit te kunnen gaan? Dan bent u bij Pitlane op de juiste plek. Wij helpen u met organiseren, structureren en optimaliseren van de organisatie.

Als ondernemer zoekt u continu kansen in de markt. Vaak vanuit eigen kracht, maar ook door samenwerkingsverbanden of overname van andere partijen. Overnames en fusies zijn complexe trajecten, waarbij hulp van buitenaf welkom is

 

 

Uw sparringpartner

Pitlane begeleidt transacties voor het midden- en grootbedrijf, zowel nationaal als internationaal. Bijvoorbeeld met het opstellen van geheimhoudingsovereenkomsten en intentieverklaringen. We bereiden dus diligence onderzoeken voor of beoordelen die. Ook onderhandelen we over de koop- en verkoopovereenkomst en de daarin op te nemen garanties. Kortom: we begeleiden en adviseren tijdens het gehele fusie- of overnametraject en voorkomen op die manier verrassingen achteraf, dit met veel inhoudelijke kennis van de materie.

meer informatie

Begeleiding bij overnames

De bedrijfseconomisch noodzakelijke schaalvergroting dwingt veel kleinere en middelgrote bedrijven om overname van of fusie met omringende ondernemingen te overwegen. Zelfs de overname van het eigen bedrijf kan plotseling actueel worden. Importeurs hebben daarvoor hun "blauwdrukken" klaar. Deze geven aan hoe het netwerk van de toekomst er uit gaat zien. Schakelen is noodzakelijk!

 

meer informatie